you know that i’m a crazy bithc, i do what i want when i feel like it!!!!!!!!!!

Er zijn vele redenen waarom een mens zich slecht over zichzelf kan voelen. Bijvoorbeeld omdat de persoon in kwestie zichzelf irritant vindt, betweterig, op één ding gericht, een karikatuur. Ondertekende heeft hier nog wel eens last van. Ik voel me soms net een wandelend stipfiguur dat alleen maar GLITTEREENHOORN en PATRICK WOLF en DAT IS SEKSISTISCH/RACISTISCH/ETC kan roepen en er dan een blog over schrijft waaruit blijkt dat deze persoon erg in nopjes met zichzelf is.

Gelukkig blijkt mijn onzekerheid te verdrijven te zijn. Bijvoorbeeld met de nieuwste video van Avril Lavigne. Op mijn dertiende was ik Groot Fan van deze eeuwige tiener, iets waar ik gelukkig overheen ben gegroeid – zijzelf is dat echter niet. Erger nog: acht jaar later is mevrouw alleen nog maar puberaler geworden. Ze heeft al een huwelijk achter de rug, maar  spuit nog steeds lekker rebels met graffiti. Stoere felle kleuren in het haar en beetje zeiken over exvriendjes. Ik bedoel, dat loopt met een tiara en in zwarte skinnyjeans boven d’r allstars over straat. Alsof het 2004 is! Ik voel me direct weer een echt persoon, met een uitgebalanceerde cocktail eigenschappen, dromen en interesses en zo.

Ooooooooooohoooooooohoooooooh, and I smile, zingt ze, en ik doe hetzelfde. Dankjewel, Avril. Wat een feel good-prinsesje ben je toch ook.

19 Comments

Filed under de ongemakken des levens, mensen

19 Responses to you know that i’m a crazy bithc, i do what i want when i feel like it!!!!!!!!!!

 1. Oh man ik vond d’r altijd hartstikke stoer. Ze kleedde zich hoe ik ‘t nooit durfde maar stiekem wel wilde en zong over dingen waarvan ik geen idee had of dat mij ooit zou overkomen maar het klonk wel gaaf. Maar goed, de meesten groeien inderdaad op daarna :’)

 2. Oh god ja, ik was ook fan op mijn dertiende. Had zelfs een poster van haar op mijn muur hangen (die kreeg je gratis bij de cd). Schaam schaam schaam. (nu luister ik wel betere muziek hoor)

 3. Hahaha ik was er ook fan van :’) lol. Maar ze draagt nog steeds dezelfde make up ook :’) whahaha. en ze is echt niet rock and roll.

 4. Avril Lavigne. Zo’n naam waar je meestal ‘leeft die nog?’ achter aan denkt.
  Ja. Wat zal ik daar eens van zeggen. Eerste twee albums (Let Go/Under My Skin) waren best te doen. Daarna is het alleen maar main-stream neprock geworden.

 5. Ze lijkt ook gewoon nog 15! Ik ben er (gelukkig misschien) nooit echt fan van geweest.

 6. oh ja. Wie was dat ook al weer. Inderdaad typisch waar je in je tienerjaren fan van bent!

 7. Ik vind sommige oude liedjes nog steeds leuk hoor. Staan zelfs nog op mijn ipod. Veroordeel mij niet. Ik was ooit fan van Fransie Bauer, dus ik maak vooruitgang. ;P

  • Ach… langzaam maar zeker kom je er wel 😉 denk ik!

   P.S. Als we toch gaan opbiechten: ik heb nog steeds HIM op mijn ipod staan. En de Griezelbus-musical. Maar voor dat laatste schaam ik me dan weer niet.

   • Anouk

    Jaaa HIM heb ik ook nog steeds inderdaad :p En stiekem (ik durf het haast niet te zeggen) vind ik sommige liedjes van Avril ook nog steeds wel goed.

 8. Is dit een recente videoclip? Man, ik dacht dat ze inmiddels wel wat volwassener zou zijn, haha. Maar het liedje vind ik wel leuk hoor! Hier hoef je toch niet overheen te groeien? Het is gewoon een pop liedje… Maar goed, het gaat er meer om hoe Avril zichzelf in haar video neerzet 😛

  • Ah nee, ik vind de manier waarop zij zingt ook echt verschrikkelijk 😛 En de tekst en muziek zelf zijn ook zo vreselijk ongeinspireerd… buuh nee ik vind het niets!

 9. Hahaha. Hoe je aan een goede bui komt maakt ook niet uit, als ie maar goed is 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.