vooruit, achteruit, omgebogen en in een tent

Oh oh oh oh. Met mij valt ook niets te beginnen. Op het vooruitschrijffront dan, want zodra ik eens een paar dagen weg ben, heb ik standaard zero content voor op deze blog. (Nee, dat is een leugen. Ik heb superveel concepten die tot mijn grote verdriet nooit het levenslicht zullen zien. Prachtige, hartverscheurende, ontroerende verhalen. Daarom druk ik dus niet op publish.)

Maar nu heb ik iets vooruit geschreven want als je dit leest ben ik weg. Ik ben op Rock Werchter, om heel hard te zingen en te dansen en het ‘s nachts te koud te krijgen in mijn tent. Over mijn tent heb ik trouwens nog het één en ander te zeggen, maar dat heb ik al gedaan, zie hiero.

Voor wie niet weten wat ze met de tijd die ze normaal aan het lezen van mijn blog zouden spenderen moeten doen: wanhoop niet! Ik heb een tip voor jullie. Gewoon ff Bend it like Beckham opzetten. Ik heb hem gisteren voor het eerst gezien en ik vond hem ZO ontzettend leuk en relevant dat ik er denk ik nog een blog of zeven over ga schrijven. Dus kijk die film maar, dan kun je tenminste meepraten.

Ik zie jullie maandag. Dan ben ik vast ziek. Maar dat verhaal heb ik al in deze blog verteld.

17 Comments

Filed under metablog

17 Responses to vooruit, achteruit, omgebogen en in een tent

 1. Des

  ok vooruit, je mag gaan. als je daarna maar wel terugkomt met leuke stukjes

 2. Have fun! En ik ken het, plannen maar uitvoeren… ho maar.

 3. Rock Werchter, jaloers! Veel plezier!

 4. Oooh super veel plezier zeg! Die trailer ziet er eigenlijk best leuk uit^^ wel een oude film al.

 5. Ja, maar Bend it like Beckham gaat over voetbal. VOETBAL. Ik weet niet of ik dat aankan.

  Maar veeeeeeel plezier!

  • Jaaaaaaaa, dat kun je wel! Echt, ik heb zelfs tijdens het EK een hekel aan voetbal en ik heb me er in deze film geen moment aan geërgerd 😉

  • Niet aanstellen, zoveel gaat het nou ook weer niet (diepzinning) over voetbal 😉 Bend it like Beckham is echt een leuke film inderdaad! En veel plezier!

 6. Jaloers! Veel plezier 🙂

 7. Veel plezier! Ennuh, beterschap ook 😛

 8. Oh ‘k ben ook jaloers! ‘k Had heel graag geweest, maar de groepen die ‘k wou zien stonden niet op dezelfde dag (vooral The cure, the editors en Florence and the Machine…)
  en 4 dagen betalen kan ik niet aan.. of ‘t is te zeggen: dan moet ik Budapest laten vallen en dàt kan ik niet aan 😉

 9. Ik hoop dat je het naar je zin hebt gehad, maar dat zal wel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.