mijn immer onderdrukte behoefte aan musicals

Okee EIGENLIJK was ik dus bezig met een andere post, maar toen vond ik ineens iets. Een YouTube-kanaal, om precies te zijn. Dit gebeurt niet zo vaak: ik hou niet zo van filmpje kijken op internet, als er een muis in de buurt is wil ik altijd klikken dan als je zo’n video kijkt moet je weer zo wachten tot-ie voorbij is. Enfin. Ik kwam dus toevallig bij dit filmpje terecht:

En dit is goud jongens, PUUR goud. Ik snapte dat hipsterdisneyprinsessending nooit helemaal, maar bij het horen van deze tekst valt alles op zijn plaats. En dan die zang; meer dan prinseswaardig.

Het enige minpuntje aan deze perfectie is dat het maar een paar minuten duurt. Het verdriet dat dit veroorzaakt kan gestild worden met het bekijken van de andere minimusicals van de makers van dit filmpje. Deze video’s behandelen minstens even interessante onderwerpen als prinsessen met brillen, zoals Het Internet:

En 50 Shades of Grey:

God, wat word ik hier zo blij van. Nu vraag ik me wel af waarom dat precies zo is: zijn deze filmpjes nu zó ingenieus, of is het gewoon zo dat mijn immer onderdrukte honger naar musicals eventjes gestild wordt? (Op een manier die redelijk salonfähig is, oftewel: sooo 2012). Idk, maar ik weet wel dat die andere post niet af gaat komen voordat ik alle musicals op dit kanaal heb bekeken. Doei!

28 Comments

Filed under internet, muziek

28 Responses to mijn immer onderdrukte behoefte aan musicals

 1. Je moet het filmpje van beauty and the beat zien! (oké niet echt musicaldinges, maar whatever, het is grappig!)

 2. Ik hou van musicals hahaha 😀 Vooral de eerste en de laatste vind ik leuk!

 3. Haha, heerlijk! Ik kende het nog niet. Vooral die eerste vind ik geweldig.

 4. Ik ben zelf niet zo van de musicals. Maar de filmpjes zijn grappig, vooral de eerste!

 5. Hahaha, prachtig 😀 Ik houd van dit soort filmpjes (sowieso vind ik het leuk als je aan iets kunt zien dat mensen er echt moeite voor hebben gedaan, tegen kerst moet je maar eens bethlehemian rhapsody youtube’en!)

 6. Hipsterprinsessenwatdinges?? Dat is echt iets? Ik word er in ieder geval wel vrolijk van 😛

 7. Dat doen ze inderdaad leuk. Maar ik ga niet het hele kanaal afstruinen, dat gaat me weer net iets te ver 😛

 8. Hahahaha geweldige filmpjes!

 9. Hahaha! Vond het helemaal geniaal worden bij: Be aaaaa hipsterrrr, a F*cking hipster.. Ziet er zo apart uit, zo’n onschuldig persoon met zulke teksten.

  Die tweede is ook leuk zeg!

 10. Vooral die van 50 shades is grey is echt leuk!! De rest is ook echt leuk! Zijn er nog meer filmpjes??

 11. Haha super leuk dit!

 12. Oke je hebt ervoor gezorgd dat ik fan ben! Sinds 3 dagen ben ik non-stop de musicals aan het kijken tussen het huiswerk maken door:D

  • Gelukkig tussen het huiswerk maken door en is het niet zo dat je je huiswerk verwaarloost 😉 Ik ben zelf nog ook heel erg verslaafd, ik word ermee wakker en ik ga ermee slapen – geen grap :’)

 13. Wat een geweldige filmpjes zeg! Wat heb jij trouwens een leuke blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 14. Hahaha, hilarisch! Ik heb echt helemaal niets met musicals, al dat danserige, dramatische gedoe, jakkes. Maar dit vind ik wel heel grappig, vooral omdat alle onderwerpen zo lekker herkenbaar zijn 😀

 15. Oké, ik kom op je blog, en ben meteen verslaafd aan een paar hipster prinsessen… supercool! 😀

 16. Pingback: een niet al te definitieve oplossing voor uitstelgedrag | vijf koffie graag

Leave a Reply

Your email address will not be published.