kijk naar me, hou van me, hang mijn foto boven je bed

Moraalridders, fijn dat jullie er zijn. Ga zitten en luister naar wat ik me nu toch weer heb ontdekt. Jullie dachten dat Ke$ha het uitschot van deze moderne tijd was, de ultieme personificatie van een samenleving die geobsedeerd is door roem en seks? Nou, het kan erger. Deze is misschien niet zo ranzig, maar mevrouw heeft last van een grootheidswaan waar menig diva zich voor zou generen. Bovendien is ze pas negen.

Blij dit met jullie te kunnen delen, moraalridders. Ik heb dit filmpje al zes keer gezien en nog geen enkele keer bleef het WTFWTWFT-momentje uit. Een totaal onbekende pre-puber die zingt dat ze weer ‘normaal’ wil zijn en naar school wil kunnen zonder achtervolgd te worden door paparazzi? Hoezo omgekeerde psychologie? Mij ga je niet vertellen dat ze niets liever wil dan in pulpblaadjes staan met niet-zo-heel-stiekeme paparazzikiekjes. Wat een mindfuck.

Ik zou het haar bijna toewensen, ware het niet dat het waarschijnlijk vooral de schuld is van haar steenrijke ouders die haar al vanaf baby af aan hebben verteld dat ze een prinsesje/superster/god’s gift to world is. Ze vonden haar in ieder geval genoeg waard om zoveel geld uit te geven voor het opnemen van deze clip, want ze hebben zich er blauw voor betaald, heb ik op internet gelezen. Sneu hè? Iemand nog een koekje?

4 Comments

Filed under internet, muziek

4 Responses to kijk naar me, hou van me, hang mijn foto boven je bed

  1. Mijn god, dit is toch niet serieus?!

  2. Wat een verschrikking is zegt. Buiten een weinig buiten-categoriale stem – in dat op zicht zal ze waarschijnlijk altijd ‘ordinary’ blijven – heeft ze in ieder geval d’r arrogante rotkop nog mee. Aangevuld met het nog niet verteerde babyvet verdient dit meisje een welgemikte schop tegen de enkels, een enkele internaat en kunnen haar ouders het best de voogdij zelf inleveren, dat staat beter op je cv. Sowieso dat die ouders cv-neukers zijn, dus het zal me niet verbazen als moeders wijdgespreid op menig bureau bij muzieklabels heeft gelezen. Ik hoop van harte dat er vanaf nu 24/7 10 paparazi om haar huis zullen liggen en haar zullen volgen tot in het klaslokaal – als ze daar nog heen gaat – en het toilet. Moge de bosjesmensen – ieder denkt dat die uit Afrika komen, maar ze streven de American Dream na – haar leven vanaf haar 9de tot aan haar dood zuur maken. Wat een onzin dit zeg.
    Dan even wat anders: grappig dat je beweert dat Ke$ha uit is op roem en seks. Zal de ‘$’ niet met zich meebrengen dat ze het vooral om het geld doet?
    Zo, nu kan ik weer verder met mijn tentamen. De frustratie is weg. Bedankt.

  3. haha, dit is inderdaad wel heel sneu.

  4. *Ik geef geen commentaar, echt, echt niet, Nee, ik geef geen commentaar* *Ok, lang genoeg gewacht* BAH!!!! Het lullige is alleen dat dit niet aan het meisje ligt, maar aan haar volstrekt achterlijke ouders. Ik kan me niet voorstellen dat een 9-jarige zoiets als dit zelf bedenkt. En, natuurlijk vind ze al die aandacht leuk. Maar, ik voorzie een gevalletje Drew Barrymore. Op d’r 10e aan de alcohol en op de 13e aan het afkicken van cocaine. Zoiets.
    Dit is in mijn ogen pure kindermishandeling….

Leave a Reply

Your email address will not be published.