lekkere blogger ben jij zeg

Ik ben een faalblogger want het is hier nu al een week stil en ik ga deze week ook niet bloggen en ik wil naar bed. Maar omdat ik toch iets wil plaatsen (iets met een SEO waar ik niks van snap, of boze mensen die denken dat ik Mijn Blog Niet Serieus neem, of weet ik veel, gewoonte) recycle ik hierbij enkele niet helemaal random oude posts:

Vijf redenen om morgen naar Frank Turner te gaan
Ik wilde dit dus opnieuw plaatsen met als doel dat ik niet voor de zoveelste weer alleen naar Frank Turner hoefde, maar hij is dus uitverkocht. En ik heb niet eens één kaartje. Huilen met de pet op. Jullie moeten overigens nog steeds naar hem luisteren want hij is echt goed.

Een leescollege over manderijnen
Ik heb inmiddels ook ananas leren eten. Het was in de kantine van de uni in Parijs, waar ze echt 329856 lekker toetjes hadden (chocoladetaartjes en rijstepap en dingen met marsepein), maar ik had ze allemaal al een keer gehad. Zat de hele tijd tegen een vriendin te whinen (of verhuld op te scheppen) dat ik ananas echt-echt-echt heel vies vond, maar dat ik het toch ging proberen omdat ik dat nodig vond voor mijn ontwikkeling. Na twee happen was ik verkocht. Ik geloof dat er weinig bestaat dat lekkerder is dan verse ananas. Eigenlijk lust ik nu gewoon alles. Behalve vis, maar ik ben toch vegetariër dus dat maakt niet uit.

Dingen die in 2011 mogen blijven
Alleen jammer dat ik nog steeds zoveel in mezelf praat. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel in mezelf gepraat als nu. Tegenwoordig heb ik regelmatig dat ik een tekst lees en tegelijkertijd aan iets ongemakkelijks denk dat ik heel hard de tekst hardop begin te lezen. Ook in de UB. (Vooral in de UB!)

Oké nu hou ik het voor gezien. Ik wilde er eigenlijk nog wat meer bijdoen maar eigenlijk vind ik al mijn oude blogs gênant. Tot in betere tijden, hoop ik.

Groetjes

P.S. Ik heb trouwens besloten dat het woord ‘ik’ in mijn volgende post niet voor gaat komen.

18 Comments

Filed under metablog

18 Responses to lekkere blogger ben jij zeg

 1. Succes daarmee 😛

 2. Tof dat je nog iets gepost hebt en ik ben benieuwd naar de nieuwe schrijfstijl…het is toch wat anders, zo in derde persoon schrijven 🙂

 3. Ohjee, dat wordt heeeeel veel geduld opbrengen voor die volgende post zeker? 😛

  P.s. Het is het weer. Pik elk zonnestraaltje mee als het even kan. Knap je van op!

 4. Ja, of gebruik gewoon een nieuwe naam 😉 Verse ananas is trouwens echt de hemel op aarde, vooral als je stiekem ook een beetje échte zelfgeklopte slagroom bij doet…

 5. Ananas is lekker! En bloggen is geen verplichting, dus lekker doen wanneer jij zin hebt 🙂

 6. Geen ik?! Wow heftig! succes 😉
  Geen faalblogger hoor als je gewoon lekker post wanneer het jou uitkomt!
  Soms is het even niet anders en het moet wel leuk blijven toch 🙂

 7. Nu heb ik zin in mandarijntjes en rijstepap.

 8. Voor een ‘faalblogger’ weet je toch weer iets leuks neer te zetten!

 9. Haha ik lov je ananas-openbaring, zoiets had ik laatst met aubergine. Vond ‘t altijd eng en vies en slijmerig maar ik at het op Sicilië (tss een van mijn duizenden vakanties) en ik wilde nooit meer iets anders dan aubergine. Erg interessant, natuurlijk.

 10. Anouk

  En ik kon me al totaal niet voorstellen dat je ananas zo vies vond..niets lekkerders dan een stuk verse ananas, vooral wanneer het gegrild is

 11. Klassieker, die mandarijnen-blog.

 12. peter

  Dus de ananas mag weer dóór de kip madras?

 13. Goed idee, om wat oude blogjes terug te halen!

 14. In plaats van de ‘ik’-vorm, gebruik je gewoon de ‘hij’-vorm. Schrijf eens alsof je een man bent, hun visie, kan misschien leuk zijn.

 15. Mmh verse ananas.. helpt me eraan te herinneren dat ik een ananas-snijder moet kopen ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published.