lekker over mezelf praten

Nog steeds in het kader van dat Liebster-gedoe; 11 feiten over mezelf. Ik vind het eigenlijk een beetje narcistisch, maar aan de andere kant zit ik ook al eeuwen te wachten om de volgende onbenulligheden te kunnen spuien, dus ja:

1. Ik zat vroeger op fysiotherapie omdat ik niet door de gymzaal durfde te rennen (??) en omdat ik mijn vulpen niet correct vast hield (???).

2. Ik heb ooit samen met Babzz (en oké heel veel anderen) na een concert van The Ark een nacht lang met de leden van deze band gepraat over Nederlandse glamrock en de polonaise gedanst op een hele rare versie van (Can’t get no) Satisfaction. En toen zijn we met hoofden vol glittermake-up op het vliegveld gaan slapen.

3. Ik heb een onzichtbare moedervlek op mijn linkerwang.

4. Tot een paar jaar geleden lustte ik bijna niets (het ging zo ver dat ik sla van m’n brood schraapte), gewoon omdat ik niets wilde proberen, maar inmiddels eet ik alles (behalve vlees en vis, maar da’s een ander verhaal).

5. Koffie heb ik dan weer nooit hoeven leren drinken. Dat lustte ik al toen ik drie was.

6. Ik kan niet liegen. Zelfs niet bluffen. Doe met deze info wat je wilt.

7. Ik kan een HEEL hoog stemmetje opzetten. Zo hoog dat mensen er van schrikken. Is wel heel slecht voor mijn stembanden, maar goed, het lukt.

8. I hated Twilight before it was cool. Eigenlijk is het nu helemaal niet meer leuk om er grapjes over te maken. Drama.

9. Ik heb in totaal 21 dagen van mijn leven in Disneyland Parijs doorgebracht.

10. Het eerste concert waar ik ooit heen ben geweest, was van Avril Lavigne, met mijn vader. Ik was dertien of veertien en ik vond het megaleuk. (Gelukkig zijn we later nog samen naar Keane en PJ Harvey geweest, dus dat maakt deze gênante concerthistorie weer een beetje minder erg).

11. Ik voel me persoonlijk aangevallen als iemand niet van Harry Potter houdt.

28 Comments

Filed under dit past echt nergens in

28 Responses to lekker over mezelf praten

 1. Dat laatste heb ik met carnaval. Weet je wat? Ik zeg niet wat ik van Harry Potter vind, zeg jij niet wat je van carnaval vindt. Deal? 😛

 2. Haha, leuk! Vooral die onzichtbare moedervlek.. xD

 3. Wat is een ontzichtbare moedervlek? Kan je die fotograferen? 😛 En Harry Potter kan je toch ook gewoon niet niet leuk vinden!

 4. Dat laatste heb ik ook! Ik kan het ook echt niet uitstaan als mensen vinden dat ze de boeken niet meer hoeven te lezen “omdat ze toch de films al hebben gezien”.

 5. Hihi! Jij bent wel vaak in Disney geweest zeg! Leuke feitjes hoor! April lavigne wat cool! En met je vader! Echt een herinnering om te koesteren juist! En Harry Potter rocks!

 6. Nee joh, Avril Lavigne is juist tof! Of beter gezegd, was best wel tof. Leeft ze eigenlijk nog? 😉

 7. Ik kan ook niet liegen en ik kan een ‘heliumstemmetje’ opzetten. Alsof ik door een kazoo praat. En ik ben ooit naar de Vengaboys geweest en het was awesome.

  Dat van die fysio vind ik heel raar.

 8. Dat mensen niet van Harry Potter kunnen houden, snap ik ook niet. Oké, hij is in de laatste boeken misschien wel een beetje een zelfingenomen egoïst, maar toch.
  En wauw, onzichtbare moedervlekken. Waar kun je die aan herkennen?

  • Aan dat er drie zwarte dikke haren uitgroeien.

   Nee. grapje (stel je voor), als je heeeeeeel goed kijkt kun je ‘m gewoon zien 😉

 9. Hahaha leuke feitjes! Ik wil zo graag een keer naar Disneyland, en jij bent er gewoon al bijna een hele maand van je leven geweest! 🙁

 10. Eva (uitgroei)

  ik moest echt een paar minuten heel hard lachen om nummer 1. en ik vraag me af wat je vader van Avril vond.

  • En ik moet lachen op het feit dat jij reageert onder uitgroei 🙂 Mijn vader vond het wel leuk! Maar hij is dan ook niet zo elitair als ik. Nee ik denk (hoop) dat hij het vooral leuk vond om met mij te gaan.

   • Peter

    Ik vond het idd vooral leuk om er met jou heen te gaan, Lisa. Maar het was best een leuk concert toen. Keane was al beter en P.J.H. was life gelukkig veel beter dan haar laatste cd op dat moment. Pink Pop was trouwens ook leuk. Maar ik kijk alweer uit naar hef NSJ deze zomer. Zou je ook eens heen moeten gaan.

 11. Anouk

  Fijn zulke posts, nu ben ik iets minder alleen op de wereld; ik dacht echt dat ik de enige was die zijn/haar vulpen niet goed kon vasthouden en daarom naar de fysio moest!
  Moest jij ook elke dag als huiswerk eindeloos rondjes tekenen op grote vellen papier met wascokrijt? En zitten op zo’n gek rond flubberkussen die alle ADHD kinderen altijd kregen, maar dan om je evenwicht te trainen?

  • Wowwwww Anouk waarom wisten we dit niet eerder aan elkaar? We moeten een lotgenotenclubje beginnen!

   Dat van die grote vellen kan ik me niet herinneren (is overigens best mogelijk) maar ik moest wel op zo’n flubberkussen, nou ja ik moest echt heel veel – ook op een plastic wip en op een soort loopfiets (dat was zoooooooo eng) en nog allemaal dingen. Die dingen moest ik dan mee naar huis nemen voor een weekje, en dan ging m’n broertje lekker shinen omdat hij al die dingen wél durfde en ik niet.

 12. Welkom bij de club! Ik had ook al een schijthekel aan Twilight before it was cool! Ik wist trouwens niet dat het cool was 😛 Ik schreef een dergelijke ‘dislike’ toe aan Gezond Verstand 😛

 13. Nummer 11. PRECIES DAT.

 14. Nr. 2 klinkt als een scene uit een supercoole film! Zo’n beeld heb ik er nu bij in ieder geval. En nr. 1 is gewoon echt heel erg raar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.