een (niet al te definitieve) oplossing voor uitstelgedrag

Ik heb al eens eerder video’s geplaatst van het enige youtubekanaal waarop ik ook echt naar de filmpjes kijk (verder luister ik alleen liedjes, ouderwets dat ik ben. En oké, ik kijk ook wel eens naar Here Comes Honey Boo Boo maar dat is echt zeer zeer zelden ik zweer het).

Je zou denken dat het dan niet nodig is om er nóg een blogpost aan te wijden, maar dat is het wel. Want jullie zijn die filmpjes inmiddels alweer vergeten, en ik heb er eentje gevonden die goed is voor de nationale volksgezondheid:

Het goede van dit liedje is dat het heel erg kut is, waardoor ik helemaal geen zin heb om het te luisteren, en dan ook meteen nerveus word en iets nuttigs ga doen. Echt. Daarom had ik het een tijdje opgenomen in mijn dagelijkse studieroutine: zodra ik achter de computer ging zitten en geen zin had op naar Blackboard te surfen, zette ik gewoon dit nummer op, en dan was ik in mum van tijd aan het werk.

En omdat ik weet dat mijn lieve bloglezers ook stuk voor stuk uitstellers zijn dacht ik: hee, laat ik het even delen. Zet het bij je favorieten (of maak er je startpagina van) en je productiviteit wordt sky high. Tot je, net zoals ik nu, het kijken van het filmpje uit begint te stellen.

12 Comments

Filed under de ongemakken des levens, internet

12 Responses to een (niet al te definitieve) oplossing voor uitstelgedrag

 1. Hahaha geweldig liedje 😛

 2. Haha okee maar goed dat ik even doorgelezen heb alvorens op play te klikken. Ik ben heel goed bezig momenteel, dus ik bewaar het voor een andere keer ^^

 3. Ik uitsteller? Hoe kom je er bij 🙂

 4. Ik vind dit de beste tot nu toe. Die ga ik morgen nog een keer kijken (inpakken) en zaterdag (verhuizen).

 5. Hahaha! Ik heb een cursus over uitstelgedrag gedaan, misschien moet ik de docent eens tippen over dit filmpje 😉

 6. Wat verschrikkelijk hahaha

 7. Oeh, die bewaar ik voor morgenochtend. Heel vroeg. Heel, heel, heel vroeg.

 8. dat is echt heel erg naar

 9. Haha dat is inderdaad en rotfilmpje!

 10. Haha okeeee dan. Ik ga belastingaangifte doen :’)

 11. Hij’s zo slecht dat hij leuk wordt. Ze zetten me overigens aan tot het plaatsen van een comment op dit artikel ipv te gaan studeren (maar we gaan tóch zo eten dus ach dan hoef ik nu ook niet meer te beginnen, dat doe ik straks na het eten wel, oh nee eerst afwassen, nou daarna dan…).

 12. Huilen met de pet op.

Leave a Reply

Your email address will not be published.