ik zou iets meer bezig moeten zijn met mijn studie en iets minder met blogfoefjes

Follow my blog with Bloglovin

Vandaag heb ik een account aangemaakt op Bloglovin’. Dat was verbazingwekkend makkelijk. Nog gelukkiger ben ik met het feit dat ik nu niet meer al mijn favoriete blogs af hoef te gaan om erachter te komen dat er toch niets nieuws is gepost: met Bloglovin’ zie je dat in één oogopslag.
Desondanks vind ik het niet de moeite waard om hier een hele blogpost aan te wijden. Waarom ik het toch doe? Omdat je bovenstaande link op je blog moet plaatsen om hem aan je profiel te kunnen koppelen, of zoiets. Gehaaid, hoor. Als het niet had gemoeten had ik nooit zo’n opzichtig follow me please-bericht gepost. Niet omdat ik daar te cool voor ben, maar omdat ik jullie graag laat geloven dat ik daar te cool voor ben.

13 Comments

Filed under internet

13 Responses to ik zou iets meer bezig moeten zijn met mijn studie en iets minder met blogfoefjes

 1. Maar die link plaats je dan toch gewoon in de zijkolom? 😛

  Zie je ook of er nieuwe reacties zijn?

 2. Leuk dat je nu ook blogloved! Ik volgde je al. 🙂

  Succes met de studie! Liefs!

 3. Hihi, ik was die andere die je al volgde, denk ik. Maar ‘wij’ van bloglovin’ (haha, ik bedoel, wij van bloglovingebruikers) weten hoe dat werkt. Dus no worries, we geloven nog steeds dat je veel te cool bent voor dat soort trucjes!

 4. Ik heb je meteen gevolgd 🙂 Je reclamebericht werkt dus wel, haha!

 5. Ik volg je ook. (Zou een stalker kunnen zeggen.) Maar dan wel ‘ouderwets’ je RSS-feed.

  Vanuit Leiden met wind, dat is bijna hetzelfde.

 6. Wat een leuke blog heb jij! Haha, ik had alleen die link erin gezet en ‘m toen weer weggehaald. Jij bent tenminste origineel 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.