hallo wat doe jij

En toen was ik terug van vakantie. En ik maakte huiswerk en pizza en ik liet het allebei op de grond vallen. En ik ging naar de Afdeling Bijzondere collecties om vierhonderd jaar oude boeken in te zien die ik eerst niet open durfde te slaan – maar alles went. Ik maakte een werkstuk over een gedicht dat P.C. Hooft schreef toen hij mijn leeftijd had. En ik vergaderde en ik werkte een interview uit en mijn zusje zei dat ze zeker wist dat ik ging bloggen over het feit dat zij een Blackberry (of zoals zij het noemen: BlackBÈrry) had gekocht. Maar ik blog heus niet alleen over familie en mobiel internet.

Ik kocht concerttickets en vliegtickets voor een van de laatste concerten van The Ark in Hamburg. Nicole en ik gaven Mady een traguspiercing voor haar verjaardag, hoewel ze pas anderhalve week later jarig was. Ik reed een extra rondje door het park omdat ik de terugtrapremmen op mijn fiets niet kan handelen. Ik downloadde seizoen vier van Gossip Girl en vond het meer dan vermakelijk. Ik ging naar Krakau of Kraków of Kraukau en dat was supergaatvetcool en zelfs gezellig.

En over deze luttele futiele banale feiten schreef ik een blog maar ik vergat hem online te zetten. En nu maak ik een blog faux pas door over bloggen te bloggen maar ja je moet toch ergens de draad weer oppakken.

2 Comments

Filed under huishoudelijke mededelingen

2 Responses to hallo wat doe jij

  1. Fijn dat je terug bent! Je blogt frequenter dan ik op dit moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.