groetjes van de narwal

Wegens omstandigheden heb ik vandaag echt helemaal geen tijd om te bloggen. Raar kind, hoor ik jullie al denken, je hebt dit anders toch maar mooi geschreven. Waarom ik dit doe? Nou, kijk eens naar die mooie kalender rechts. Zie je dat prachtige patroontje van op welke dagen nieuwe blogs verschenen zijn? (Elke derde dag dus.) Sinds september maar één keer verbroken, en dat was toen mijn blog er een paar dagen uit lag en ik die dagen in blinde paniek rondjes in mijn badkamer aan het rennen was.

Bijna ging ik toen alsnog een hele blog schrijven over iets onzinnigs (over dat ik niet geloof dat er mensen bestaan die serieus tachtig uur per week werken, maar toen ging ik rekenen en toen dacht ik: misschien kan het toch wel). Maar nu kap ik ermee. En dit dan toch posten, hè. Kwaliteit boven kwantiteit! Euh, andersom bedoel ik. Sorry. Om het goed te maken is hier een foto van mijn duim als narwal. Dit is wel een duidelijke weergave van mijn gemoedstoestand op dit moment, denk ik zo.

Charming, hè?

Classy, hè?

11 Comments

Filed under de ongemakken des levens

11 Responses to groetjes van de narwal

 1. Een Narwal kan ook een eregalerij zijn voor de grappigste hofnar.

 2. Je kunt het hebben Lisa

 3. Een narwal, dat moest ik even googlen. Zo zie je maar hoe educatief deze blogpost is.

 4. Ook ik wist niet wat een narwal was en moest het googelen. Toch weer wat geleerd op de zondagavond. Je ziet hoe nuttig deze blog is!

 5. Mady

  https://www.youtube.com/watch?v=ykwqXuMPsoc

  Deze heb ik nu in m’n hoofd gelijk haha
  Maar eigenlijk zijn narwals echt extreem cool, omdat ze echt zijn!

 6. Die foto maakt het inderdaad echt helemaal goed. (En ja, ik moest ook googelen).

 7. Ik dacht dat mijn laatste blog erg was…

Leave a Reply

Your email address will not be published.