lekker comfortabel

Eindelijk is het weer zo ver: het Heilige Boek Der Inspiratie is binnen! Gelukkiger dan dat ik nu ben kun je me niet maken – eindelijk mag ik me weer dagenlang vergapen aan de autumn/wintercollectie in de H&M-gids.

Want zeg nou zelf, wat is beter dan plaatjes bekijken van mooie vrouwen die door mooie straten lopen, gekleed in comfortabele doch stijlvolle herfstoutfits? Het is daar koud genoeg om je van top tot teen in wonderbaarlijke kledingcombinaties te kunnen hullen (een zomerjurkje vind ik toch altijd wat karig), maar de modellen lopen nog steeds zonder jas, dus zo koud is het nou ook weer niet.  Het is allemaal zo sfeervol dat ik direct het gevoel krijg dat het oktober is en ik ineens zo classy ben als wat.

Het gelukkigst wordt ik echter niet van de normale outfits, ook niet van de lingerie of van de mama-mode en nee al helemaal niet van de mannenpagina’s: het aller- allergelukkigst word ik van de beenmode. Met andere woorden: van de panty’s en maillots, vooral van de maillots. Niets ziet er zachter en comfortabeler uit en niets lijkt meer beloften in te houden dan de maillots van de H&M. Ik zie mezelf al helemaal lopen door Parijs, koffie in mijn ene hand en studieboeken in mijn andere, op hakken en gehuld in een warme, fijngebreide trui en een kort rokje. Met daaronder: een gekleurde maillot. In groen, of blauw, of bruin. Ik zou er ontzettend sereen en intelligent uitzien. En comfortabel, niet te vergeten, zo zonder jas.

Nee okee, dat zou ik niet, want de maillots van de H&M zijn helemaal niet zacht en pluizen na één draagbeurt aan alle kanten. Maar hé, mag ik even?

22 Comments

Filed under kleding en zo

22 Responses to lekker comfortabel

 1. Je hebt ook helemaal gelijk! Ik heb eigenlijk best wel zin in dat gevoel van de herfst en winter. We zeuren ook altijd zo met z’n allen he ;p

 2. Potverdorie, waarom heb ik de H&M magazine nog niet binnen?

 3. Ja ik heb hem vanmiddag ook grondig doorgespit! Maar nu wil ik nog wel eventjes zomer 🙂

 4. Anouk

  serieus? Ik vind de zomercollectie altijd veel leuker. In de winter is het meestal zo grauw allemaal. Ik wil de vrolijke kleurtjes, en blote benen! Ik haat maillots ook verschrikkelijk, want ze zijn altijd te kort bij mij 🙁 Maar gelukkig hoeven we daar voorlopig nog niet verder aan te denken dan alleen wanneer we door de H&M catalogus bladeren.

  • Ben jij wel serieus? Want ik vind winterkleding 10000x leuker! Maar ik hou gewoon van lagen, denk ik, ik vind zomerkleding er al snel zo simpel uitzien. En ja, ik snap wel dat je een hekel hebt aan maillots… maar hoe is het dan als je broeken koopt? Zijn die dan wel goed?

 5. H&M boeken zijn heerlijk om door te spitten!

 6. Heerlijk om door het H&M boek heen te gaan. Grote nadeel: je wilt zo graag shoppen daarna.

 7. Haha ja, sereen is het zeker, maar het nadeel van maillots is dat het nogal precies komt. Als ze te kort zijn zakken ze af, als ze te wijd zijn zakken ze af, als er geen goede elastiek in zit zakken ze af, als ze niet de goede pasvorm hebben zakken ze af… Kortom, meestal zakken ze af 😛

 8. ‘wat is beter dan plaatjes bekijken van mooie vrouwen’ -> ik moet je gelijk geven

 9. Hij kwam bij mij binnen toen ik ziek was, ik voelde mij meteen stukken beter!

 10. Ik heb er ook al een hele ochtend voor gereserveerd en dan ga ik lekker alles aankruisen dat ik wil hebben. Maillots moet je trouwens bij de HEMA kopen, of volgens mij zijn dat leggings, maar nou en; die hebben er die gevoerd zijn met fleece. MET FLEECE! Zachter krijg je ze niet. Ze worden overigens wel snel lelijk in de was, maar misschien kan ik gewoon niet wassen.

  • Jaaa, die heb ik van de Action! Die zijn/waren zo ontiegelijk fijn, ik moet echt nieuwe kopen, want die van mij zien er ook weer niet uit.
   Niet wassen lijkt me verder geen optie 😛

 11. Geweldig vind ik het ook, zeker het ‘zonder jas’ gedeelte. Wan die vind ik altijd zo dik en lelijk in de winter…

 12. Ik word ook heel vrolijk van de H&M gids, heerlijk rustmomentje, daar even doorheen bladeren 🙂

 13. Des

  ja he hallo, ik heb em dus nog steeds niet binnen en ik wil ook zo graag gekleurde maillots zien

 14. Die heb ik ook nog liggen! Maar ik durf em niet open te doen want ik bestel altijd weer nieuwe dingen. Must. Not. Do It.

 15. Veel plezier met de nieuwe gids! Ik heb niet zoveel met de H&M.

 16. Geef mij nog maar even zomer. Heerlijk met jurkjes zonder legging en 1000 en 1 laagjes die je aan moet doen om het warm te krijgen!

  Lief!!

 17. peter

  Maillots van Kunert Hudson. Super zacht en comfortabel

Leave a Reply

Your email address will not be published.