jaar later, zelfde stad

Iets meer dan een jaar geleden kwam mijn vader me opzoeken in Parijs. De eerste dag dat hij op bezoek was had ik gewoon college, dus moest hij in zijn eentje door de stad struinen. Echt heel erg vond hij dat volgens mij niet: de beste man was al een keer of vijftien in Parijs geweest, maar hij had er nog nooit alleen rondgelopen, of beter gezegd: zoveel foto’s kunnen maken als hij wilde, zonder dat iemand hem vroeg om nu eens door te lopen.

Onlangs keek ik weer in de map met alle foto’s die hij had gestuurd en het viel me op dat de toch wel heel erg mooi waren. Zo mooi dat ik ze hier met jullie wilde delen. Gelukkig zit ik op het moment dat deze blogpost online komt weer in Parijs. Met waarschijnlijk een stuk minder mooie blauwe lucht dan op deze foto’s, maar je kunt niet alles hebben.

IMGP8954

IMGP8928

IMGP8983

IMGP8977

IMGP9006

IMGP9010

IMGP9146

(Alle foto’s door Peter van Campenhout. Of eh, als ik consequent wil zijn: Muh Vadur.)

Leave a Comment

Filed under fotopost

Leave a Reply

Your email address will not be published.