en de kerstcd van the carpenters is ook al gedownload

Eigenlijk wilde ik mijn huis exact op 1 december versieren, om er zo lang mogelijk vóór Kerstmis van te kunnen genieten. De 27e moest het toch al weer weg – kerstversiering na kerst heeft altijd zoiets treurigs.  Nee,  je wilt er op tijd mee beginnen, zodat je je een beetje bewust bent van de voorbijtrekkende seizoenen, of zo. Net als op de basisschool. Door al dat geknutsel en getut wist je tenminste wel in welke tijd van het jaar je leefde. Maar 1 december was ik pas laat thuis, 2 tot en met 5 december was ik er helemaal niet en 6 december dook ik wederom meteen bij thuiskomst met bed in.

Anno 7 december is mijn huis eindelijk versierd. De mini-kerstboom die ik vroeger in mijn slaapkamer bij mijn ouders thuis had staan staat pontificaal op mijn bureau, met lampjes en alles. De  gouden en blauwe slingers van de Action hangen verspreid door mijn kamer. Ik wilde er een foto van maken, maar omdat het plasticje dat de sd-ingang van mijn laptop beschermt erin vast zit, kon ik die toch niet uploaden.

Als het nu maar godverdomme eindelijk eens gezellig gaat worden.

1 Comment

Filed under rare wereld

One Response to en de kerstcd van the carpenters is ook al gedownload

  1. Waarom zou het niet gezellig worden? 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.