komt dat zien

WordPress is erg handig, tenzij je er extra’s op wilt installeren. Vorige week heb ik een hele ochtend vloekend achter mijn laptop doorgebracht omdat ik niet bij een bepaalde applicatie kon komen. En dat terwijl het op internet met screenshots en al uitgeschreven staat waar je dit kan vinden! Wat bleek: om bepaalde pagina’s te gebruiken moet je een eigen domein hebben.

Niet dat ik verstand heb van welke vetcoole extra’s er allemaal bestaan, of snap in welke map ik ze moet installeren, maar toch wilde ik mijn blog per direct verplaatsen naar een Echt Domein. En zo geschiedde. Dankzij Paul, die allemaal lange codes intypte op zijn laptop, van het ene naar het andere tabblad zoefde, geheimzinnige programma’s opende, nog meer goochelde met ingewikkelde websites, en dat allemaal in sneltreinvaart – volgens mij heeft hij het vaker gedaan.

Een bijkomend voordeel is dat deze blog nu te bereiken is via www.vijfkoffiegraag.nl, wat er natuurlijk veel cooler en interessanter uitziet dan vijfkoffiegraag.wordpress.com. Jammer genoeg kon ik mijn oude (standaard!)layout niet opnieuw nemen en is de shizzle aan de boven- en rechterkant incompleet – maar ja, om eerlijk te zijn is dat altijd al zo geweest.

Dus. Dat weten jullie dan ook weer!

2 Comments

Filed under huishoudelijke mededelingen

2 Responses to komt dat zien

  1. Gefeliciteerd met alweer een nieuwe blog en nog wel een eigen domein ook!

  2. Oh oh, wat ben ik jaloers!
    Een .nl is ook gewoon veel mooier en stoerder dan een web-log.nl of een wordpress.com…

    Kan ik die ICT-vriend van jou niet eens lenen? :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published.