ik zeg maar wat

Ik heb geconstateerd dat er op mijn blog drie soorten blogposts regelmatig terugkeren. Dit zijn deze drie:

1) Hoi kennen jullie mij nog? Ik ben Lisa en ik heb heeeel lang niet meer geblogd maar nu ga ik er weer helemaal voor hoor
2) Omg mijn telefoon/computer/wifi was kapot maar nu werkt alles weer
3) Zo hé ik heb vet lang niet hardgelopen want ik had een blaar/een verrotte knie/tijdgebrek maar I’m back on track

Wees niet bang: deze blog wordt geen combinatie van alle drie deze soorten. Ik ga het alleen over 1) en 2) hebben.

1) Hoi kennen jullie mij nog?

Ja HOI dus. Hoewel mijn laatste blog van nog geen twee weken terug is, heb ik het gevoel alsof ik Vijf koffie graag (wat een rare blognaam eigenlijk) zwaar verwaarloosd heb. Dit heeft allerlei redenen die ik niet allemaal uit de doeken ga doen, maar ik zal er eentje uitlichten: ik heb best wel veel proza (verhalen!) geschreven. Mijn innerlijke drang was groot, laten we maar zeggen.Niet alleen kostte dat geschrijf veel tijd die ik niet aan mijn blog kon besteden, ook zorgde het ervoor dat ik niet meer zo goed in blogmodus kon komen. Mijn verhaalstijl is nogal anders dan mijn blogstijl.
Ik vind het nu nog steeds best lastig om dit te typen (ja echt) maar ik doe het toch, want ik mis het bloggen (ik moet ook nog steeds schrijven over Heleen van Royen, waar ik in januari onderzoek naar heb gedaan voor mijn studie, maar op dit moment lukt het echt niet, zo stom).

2) Omg mijn telefoon

Op een mooie ochtend in december werd ik wakker met een lief roze vlekje aan de linkerkant van mijn telefoonscherm. Dat vond ik allemaal wel best (ik ben niet zo pietluttig wat dat betreft) maar het lieve kleine vlekje werd steeds groter en groter en eind januari was mijn hele scherm blauw. Dat zou ik ook nog wel best hebben gevonden als ik behoorlijk had kunnen zien wat er op mijn scherm stond. Dat was niet het geval: WhatsApp-gesprekken kon ik nog net lezen, maar in groepschats begreep ik nooit helemaal wie er nou precies aan het praten was. Foto’s bekijken ging al helemaal niet – een kleine ramp, want ik ben aardig Instagramverslaafd.

De enige reden waarom ik helemaal tot vorige week wachtte om m’n telefoon te laten maken, was dat ik bang was dat ik gedoe zou krijgen met de garantie. Deze angst bleek overigens voor niets. Inmiddels heb ik mijn telefoon terug en ben ik Instagramverslaafder dan ooit (mijn account is trouwens vijfkoffiegraag, voor de liefhebbers)

3) Zo hé ik heb vet lang niet hardgelopen

Haha, ik zei dat ik niet over hardlopen ging schrijven, maar dat was een leugen. Ik hou het kort, oké? Wat ik wilde zeggen was dat ik erover zit te denken om me weer in te schrijven voor de Ladies Run van 10 kilometer en dan proberen om die onder de 50 minuten te lopen (moet lukken, vorige keer deed ik er 56 minuten over en ik had echt niet behoorlijk getraind).

Misschien kan dit voornemen me overtuigen om regelmatig te gaan rennen, want om een of andere reden gebeurt dat nu niet. Ik kan  trouwens ook eens aan een andere wedstrijd meedoen dan de Ladies Run, maar ik snak stiekem naar een nieuwe foeilelijke medaille met een sportschoen met hoge hak erop. Nee grapje, ik wil gewoon niet rennen met mannen, mannen zijn stom. Nee grapje, ik kan ook gewoon meedoen aan een ander evenement maar ja ik zeg maar wat.

Inmiddels ben ik druk bezig het aantal ongemaakte selfies van de afgelopen tijd te compenseren

Ondertussen ben ik druk bezig het aantal ongemaakte selfies van de afgelopen tijd te compenseren

21 Comments

Filed under hardloopavonturen, huishoudelijke mededelingen, leven

21 Responses to ik zeg maar wat

 1. Misschien, heeeeeel misschien, doe ik dan wel met je mee met de ladies run. Ook al loog je erover. Ben je sowieso sneller dan ik dit keer, dus ook als je dan niet onder de 50 rent, ben je dan geen faalhaas. Maar goed, MISSCHIEN dus

 2. Zeer benieuwd naar je verhalen!!! 🙂

 3. Hihihi, leuke selfie!

 4. Leugenaar!

  Nou oké vooruit, het is dat je titel “ik zeg maar wat” is. Het is je voor deze ene keer vergeven.

  Overigens herken ik de laatste twee onderwerpen niet zo hoor (jouw hele blog gaat toch alleen maar over hoi ik ben Lisa? ;)) Maar wel zielig van je telefoon, gelukkig is ie weer helemaal de oude 🙂

 5. Verhalen schrijven, kort of lang is toch altijd enorm awesome.

 6. Wat tof dat je verhalen aan het schrijven bent! Minder tof dat je telefoon ziek was maar gelukkig is hij weer beter!!

 7. Hé hoi, ik ken jou nog.

 8. Normaalgesproken is dit niet mijn type reactie maarrr

  Leuke OOTD! 😀

  :’)

 9. Wat een leuke outfit heb je aan 🙂 en haha fijn dat alles weer goed is met je telefoon. En ‘echte’ verhalen schrijven is een goed excuus voor nog een ‘Hoi ik ben Lisa’ geen probleem.

 10. Sas

  Wat een super tof rokje<333

 11. Ik word altijd zo blij van jouw blogjes, je schrijft zo leuk!
  Je outfit vind ik trouwens erg leuk! Tijd voor een fashionblog?! 😉 (Haha, nee niet doen hoor!!!)

  • Aaaw dankjewel! 😀 Dat vind ik echt een heel leuk compliment. Dat eerste, dat tweede ook wel (misschien een fashion blog ernaast? ;))

 12. Ik verheug me op de samenvatting over Heleen van Royen dan. Snap echt niets van haar succes.

 13. Heerlijke post 🙂 Fijn dat je telefoon weer gemaakt is want afkickverschijnselen van te lang gaan instagram zijn nogal zwaar heb ik gehoord 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.