een parijse gastblog

Zaterdag verscheen er een gastblog van mijn hand op limoentjeslife.com over het leven in Parijs. Nog niet gelezen? Klik hier!

Ik heb er nooit over nagedacht of ik een semester in het buitenland zou gaan studeren. Dat ik voor enkele maanden in een ander land zou gaan wonen, stond al vast voordat ik Ć¼berhaupt mijn studiekeuze had gemaakt. De vraag was echter: waar ging ik heen?

Lees verder op limoentjeslife.com

9 Comments

Filed under metablog

9 Responses to een parijse gastblog

  1. Ja had het gelezen! Leuk stukje šŸ™‚

  2. Wat heb je dat leuk geschreven zeg! Voel je je al wat meer op je gemak in Parijs?

  3. Ik lees daar ook geregeld. (ik ben nog nooit in Parijs geweest, vertel het liefst niet verder)

  4. Wat een fijn stukje om te lezen! Studeren in het buitenland lijkt me gaaf, maar ik heb het eigenlijk nooit gedaan, omdat ik er voor mijn gevoel nog niet klaar voor was. De stap was te groot. Waarschijnlijk ga ik het ook nooit doen, omdat het niet in mijn planning past. Maar als ik dit lees krijg ik toch wel kriebels! Vooral omdat je in Parijs zit. Dat lijkt me heel gaaf, want ik ben er nog nooit geweest. Misschien moet ik na mijn studie gewoon een paar maanden in het buitenland wonen. Lijkt me heerlijk.

    • Dank je! En ik snap wel wat je bedoelt. Maar toen ik had gepland dacht ik dat ik er tegen die tijd wel klaar voor zou zijn. Toen het eenmaal zover was, had ik dat gevoel wat minder šŸ˜› Wat zou je dan in het buitenland willen gaan doen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.