ik wil niet om aandacht vragen of zo

Maar morgen ben ik jarig. Jazeker, morgen word ik 23. Vroeger vond ik het, zodra de grote dag eenmaal was aangebroken, enorm raar dat ik dan ‘ineens’ een jaar ouder was, maar tegenwoordig denk ik al zo lang dat ik bijna 23 ben dat ik eigenlijk al gewoon 23 ben. Schiet lekker op zo.

Eigenlijk hoef ik helemaal geen verjaardagsblog te schrijven, want wat valt erover te vertellen? Het zou een beetje jammerlijk zijn om een post te maken over alles wat ik het afgelopen jaar heb geleerd, want het is net Nieuwjaar geweest dus iedereen is wel een beetje klaar met die ongein. Bovendien heb ik de ultieme verjaardagsblog vorig jaar al geschreven (wat? Vinden jullie mij ook zo bescheiden? Bedankt!), en daar heb ik eigenlijk niets meer aan toe te voegen. Toch schrijf ik lekker weer over mijn geboortejubileum, want ik wil het niet onopgemerkt laten passeren (oké, misschien wil ik dus toch gewoon aandacht). Volgend jaar verzin ik wel iets beters, een winactie of zo, of iets met veel foto’s, maar dan moet ik dit jaar wel echt meer foto’s gaan nemen.

Waar ik ook weer te laat mee ben: het hosselen van cadeautjes namens mijn ouders en grootouders, daar kom ik ook ieder jaar weer mee in de knel omdat ik nu eenmaal nooit iets wil. Daarom kocht ik vandaag bijna een dekbedovertrek van 109 euro, zodat ik minder andere dingen uit hoefde te zoeken, maar toen besloot ik uiteindelijk dat dat toch echt van de zotte was en schafte ik een goedkopere aan, alleen dat verhaal bewaren we voor de volgende keer.

Voor het geval dat het je iets kan schelen wat ik op mijn verjaardag ga doen, dan moet je vooral niet stoppen met lezen: eerst ga ik naar de Jumbo, dan word ik door een woest aantrekkelijke jongeling ontvoerd (oké, ontvoerd: ik kom wel zelf naar de stad toe) om iets te gaan doen waarvan ik nog niet op de hoogte ben gesteld (maar ik denk dat ik het weet! HA!), dan ga ik heel veel eten met deze woest aantrekkelijke jongeling en een aantal teerbeminde vriendinnetjes. Ik kan me geen beter verjaardagsscenario indenken dat deze (misschien de boodschappen weglaten, maar goed, je kunt niet alles hebben), dus met dit vooruitzicht is zelfs mijn laatste dag als 22-jarige alvast erg prettig.

tl;dr Hier mag je me feliciteren

Leave a Comment

Filed under leven

Leave a Reply

Your email address will not be published.